Voor wie?

Startende ondernemingen

Wanneer u een onderneming begint, krijgt u er veel nieuwe administratieve taken bij. Wat komt er allemaal kijken bij de financiële administratie? Welke fiscale verplichtingen heeft u? Wij bieden u de nodige begeleiding om een sterke start te maken. Lees meer over startersbegeleiding van AGS.

Groeiende ondernemingen

U ziet uw onderneming graag groeien. Bij uitbreiding en groei is het verstandig uw ondernemingsvorm opnieuw onder de loep te nemen. Wij wijzen u op de voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen. Wanneer u personeel aanneemt, bieden wij ondersteuning bij het opstellen van arbeidscontracten, de keuze van het soort dienstverband en alle randzaken waar u als werkgever mee te maken krijgt.

Ondernemingen met personeel

Uw salarisadministratie is een steeds terugkerend karwei, dat wij graag efficiënt voor u uitvoeren. Zo kunt u als ondernemer doen waar u goed in bent, zonder kostbare tijd te verliezen aan uw salarisadministratie. Bezoek ook de pagina Salarisadministraties.

Gevestigde ondernemingen

U drijft uw onderneming al heel wat jaren en heeft inmiddels de nodige ervaring. Bent u nog steeds op het juiste spoor? Zijn er verbeteringen mogelijk? Wij adviseren u graag.

Voor u?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en verken de mogelijkheden van AGS administraties & belastingen.

Facebook Twitter Google+ Linkedin
Deel deze pagina op uw:

  

 

 

(19-09-2019)

Belastingplan 2020 op hoofdlijnen

Het pakket Belastingplan 2020 bestaat uit zes wetsvoorstellen.
lees verder

(19-09-2019)

Maatregelen vennootschapsbelasting

Tarieven Het hoge tarief van de vennootschapsbelasting voor winsten boven een bedrag van € 200.000 wordt in 2020 niet verlaagd en blijft 25%.
lees verder

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief

schrijf je nu in ยป

AGS administraties & belastingen  •  Koperweg 11K  •  2401 LH  •  Alphen aan den Rijn  •  T: 0172-427050  •     info@agsadministraties.nl  · BTW NL806540862B01  •   KvK 28078366