Voor wie?

Startende ondernemingen

Wanneer u een onderneming begint, krijgt u er veel nieuwe administratieve taken bij. Wat komt er allemaal kijken bij de financiële administratie? Welke fiscale verplichtingen heeft u? Wij bieden u de nodige begeleiding om een sterke start te maken. Lees meer over startersbegeleiding van AGS.

Groeiende ondernemingen

U ziet uw onderneming graag groeien. Bij uitbreiding en groei is het verstandig uw ondernemingsvorm opnieuw onder de loep te nemen. Wij wijzen u op de voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen. Wanneer u personeel aanneemt, bieden wij ondersteuning bij het opstellen van arbeidscontracten, de keuze van het soort dienstverband en alle randzaken waar u als werkgever mee te maken krijgt.

Ondernemingen met personeel

Uw salarisadministratie is een steeds terugkerend karwei, dat wij graag efficiënt voor u uitvoeren. Zo kunt u als ondernemer doen waar u goed in bent, zonder kostbare tijd te verliezen aan uw salarisadministratie. Bezoek ook de pagina Salarisadministraties.

Gevestigde ondernemingen

U drijft uw onderneming al heel wat jaren en heeft inmiddels de nodige ervaring. Bent u nog steeds op het juiste spoor? Zijn er verbeteringen mogelijk? Wij adviseren u graag.

Voor u?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en verken de mogelijkheden van AGS administraties & belastingen.

Facebook Twitter Google+ Linkedin
Deel deze pagina op uw:

  

 

 

(09-07-2020)

Huisarts geen ondernemer voor werkzaamheden via coöperatie

Een onderneming is een duurzame organisatie van kapitaal en arbeid waarmee wordt deelgenomen aan het economische verkeer met het doel en in de verwachting daarmee duurzaam positieve opbrengsten te behalen.
lees verder

(09-07-2020)

Implementatiewet registratie uiteindelijk belanghebbenden aangenomen

Op 23 juni 2020 heeft de Eerste Kamer de Implementatiewet registratie uiteindelijk belanghebbenden (UBO) van vennootschappen en andere juridische entiteiten aangenomen.
lees verder

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief

schrijf je nu in ยป

AGS administraties & belastingen  •  Koperweg 11K  •  2401 LH  •  Alphen aan den Rijn  •  T: 0172-427050  •     info@agsadministraties.nl  · BTW NL806540862B01  •   KvK 28078366