Voor wie?

Startende ondernemingen

Wanneer u een onderneming begint, krijgt u er veel nieuwe administratieve taken bij. Wat komt er allemaal kijken bij de financiële administratie? Welke fiscale verplichtingen heeft u? Wij bieden u de nodige begeleiding om een sterke start te maken. Lees meer over startersbegeleiding van AGS.

Groeiende ondernemingen

U ziet uw onderneming graag groeien. Bij uitbreiding en groei is het verstandig uw ondernemingsvorm opnieuw onder de loep te nemen. Wij wijzen u op de voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen. Wanneer u personeel aanneemt, bieden wij ondersteuning bij het opstellen van arbeidscontracten, de keuze van het soort dienstverband en alle randzaken waar u als werkgever mee te maken krijgt.

Ondernemingen met personeel

Uw salarisadministratie is een steeds terugkerend karwei, dat wij graag efficiënt voor u uitvoeren. Zo kunt u als ondernemer doen waar u goed in bent, zonder kostbare tijd te verliezen aan uw salarisadministratie. Bezoek ook de pagina Salarisadministraties.

Gevestigde ondernemingen

U drijft uw onderneming al heel wat jaren en heeft inmiddels de nodige ervaring. Bent u nog steeds op het juiste spoor? Zijn er verbeteringen mogelijk? Wij adviseren u graag.

Voor u?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en verken de mogelijkheden van AGS administraties & belastingen.

Facebook Twitter Google+ Linkedin
Deel deze pagina op uw:

  

 

 

(22-10-2020)

Bedragen minimumloon per 1 januari 2021

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de bedragen van de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag per 1 januari 2021 vastgesteld.
lees verder

(22-10-2020)

Geen compensatie voor box-3-belasting in de jaren 2013-2016

In een brief aan de Tweede Kamer zegt de staatssecretaris van FinanciËn dat de belastingheffing in box 3 in de jaren 2013 tot en met 2016 niet in strijd is met het Europese recht, zoals dit is vastgelegd in het EVRM.
lees verder

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief

schrijf je nu in »

AGS administraties & belastingen  •  Koperweg 11K  •  2401 LH  •  Alphen aan den Rijn  •  T: 0172-427050  •     info@agsadministraties.nl  · BTW NL806540862B01  •   KvK 28078366