De wereld blijft veranderen. Soms gaat het echter even sneller dan normaal. De Coronacrisis is hier een goed voorbeeld van. Maar ook ons kantoor veranderd. We gaan met onze tijd mee, en passen onze dienstverlening aan door inzichten die wij krijgen.

Ons vak & ondernemers

In de loop van de jaren hebben wij een visie ontwikkeld op onze samenwerkingen met ondernemers. We zien dat ondernemers en organisaties baat hebben bij het bouwen van een stevig fundament, zodat kan worden gewerkt aan het realiseren van financiële doelen. Wij haken hierop in door pro-actief te zijn, in een soepele samenwerking met één vast aanspreekpunt, en door naar méér te kijken dan alleen naar cijfers.  We houden van verbinding en laagdrempelig contact en vertrouwen op de uitgebreide kennis en ervaring van onze adviseurs die uitsluitend werken met bewezen methodes, partners en hulpmiddelen.

Koers bijgesteld

Met deze blik vonden wij ook dat wij onze dienstverlening moesten verbreden en meer focus moesten leggen op de persoonlijke financiële doelen van ondernemers. Daarom zijn wij nu graag de partner van ondernemers in het organiseren en realiseren van een persoonlijke en zakelijke stabiele financiële toekomst. We ondersteunen bij het maken van een realistisch plan, dit vinden wij belangrijk. Om de doelen in het plan te behalen, evalueren we voortgang op regelmatige basis. We begeleiden ondernemers door te adviseren en te informeren over het maximaal haalbare op het gebied van belastingen, regelgeving en rechtsvormen. We helpen met het inrichten van de administratie en de keuze voor een van de vele online boekhoudpakketten.  We bieden uiteraard nog steeds de mogelijkheid om de diverse uitvoerende taken op het gebied van het bijhouden van administraties, salaris- en personeelsadministratie, uit handen te nemen.

Huisstijl & website

Zoals u misschien al hebt gezien, is onze huisstijl en dus ook onze website aangepast zodat iedereen in één oogopslag kan zien dat het bij ons om één ding draait: u als ondernemer.