Uw onderneming. Uw toekomst.
Bij AGS bent u aan het juiste adres.

Kosteloze financiële check of bel: 0172-427050

Financiële planning ondernemers

Hoe creëer ik een financieel stabiele toekomst? Hoe stel ik de juiste financiële doelstellingen? Zijn mijn financiële doelen realistisch? Wat moet ik doen om mijn doelstellingen te halen? Hoe pak ik het nou handig aan, ik heb namelijk geen tijd om een goede financiële planning te maken.

Dit zijn vragen en zorgen die spelen bij verschillende klanten. En omdat wij er juist ook voor de ondernemer zijn, helpen we hierbij: AGS begeleidt u bij het maken en uitvoeren van uw persoonlijke financiële planning.

Vanuit de expertise en ervaring van AGS helpen wij u graag met uw persoonlijke financiële planning. Weten hoe u uw persoonlijke financiële doelstellingen behaald?
Financieel en fiscaal-expert Arie Langstraat helpt u met het behalen van uw persoonlijke financiële doelen door het maken en opvolgen van uw financiële planning.

Financiele planning Alphen Nieuwkoop

Persoonlijk Financieel doel

We ondersteunen bij het maken van een realistisch plan, hierbij starten we met het bepalen van uw persoonlijke financiële doel zodat u weet waar u naartoe werkt.

Persoonlijk doelenplan

Wanneer we samen met u de doelen bepaald hebben maken we een realistisch plan. Dit plan bevat de korte en lange termijn doelstellingen. Hiermee weet u wat zakelijk en privé de aandachtspunten voor de komende periodes zijn.

Regelmatige toetsing

Om de voortgang te monitoren toetst AGS periodiek de korte termijndoelen. Deze zullen worden nagevraagd en gecontroleerd zodat doelstellingen in overleg kunnen worden bijgesteld. Een goed beeld van de status is het beoogde doel.

Persoonlijke ondersteuning

AGS is uw partner in het organiseren en realiseren van een persoonlijke en zakelijke stabiele financiële toekomst*. De ondersteuning die Arie Langstraat biedt is een belangrijk onderdeel van uw financiële planning. Bij vragen of opmerkingen zijn we telefonisch en via de mail bereikbaar. Samen zorgen we ervoor dat u zorgeloos uw doelen uit uw plan gaat behalen waardoor u een fi nanciële stabiele toekomst tegemoet gaat.
*De samenwerking voor een stabiele financiële toekomst gaat u aan voor minimaal 24 maanden.

Succes door ervaring

Arie Langstraat heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers op financieel vlak.

Wat kunnen wij voor u doen?

Weten hoe wij dat aanpakken en welk tarief daarvoor geldt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Financiële check. kosteloos.

2 x per maand geven wij een kosteloze financiële check weg. Wilt u weten of er deze maand nog ruimte is, of wilt u meer weten?

Onze klanten

Wij zijn er voor bedrijven in Facility, Vastgoed, ICT, bouw, dienstverlening, handel & productie.