Uw onderneming. Uw toekomst.
Bij AGS bent u aan het juiste adres.

Kosteloze financiële check of bel: 0172-427050

Vacatures

Momenteel hebben wij de onderstaande open vacatures:

Werken bij AGS

Wij werken met een hecht team van ongeveer tien mensen aan het ondersteunen van bedrijven en organisaties in de volgende sectoren:

  • Zorg / medisch
  • Cultuur
  • Dienstverlening
  • (Detail)handel
  • Horeca & vrije tijd

We werken allemaal zeer zelfstandig aan:

  • Accountantswerkzaamheden
  • belastingadvies
  • HR & personeelszaken
  • boekhouding & administraties
  • juridisch advies

Persoonlijk

Onze klanten houden over het algemeen van laagdrempelig en informeel contact. We kennen al onze klanten dan ook persoonlijk.

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid

Bij AGS is er veel vrijheid. Ieder mag zich op zijn eigen tempo ontwikkelen. Daarbij kennen we wel een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Dit betekent overigens niet dat je op jezelf bent aangewezen, je bent onderdeel van een team, en natuurlijk mag je je collega’s altijd vragen om te helpen of bij te springen waar nodig.

De fun-factor

We hebben een paar keer per jaar een personeelsuitje, we organiseren een jaarlijkse borrel/ kennismoment voor onze klanten, bestellen we zo nu en dan een lekkere lunch met zijn allen en organiseren wij een aantal keren per jaar een workshop, waarbij interessante sprekers ons inspiratie bieden om onszelf te kunnen verbeteren.

Onze kijk op samenwerken

Ondernemers en organisaties hebben baat bij het bouwen van een stevig fundament, zodat kan worden gewerkt aan het realiseren van financiële doelen. Dit doen wij door pro-actief te zijn, een soepele samenwerking met één vast aanspreekpunt. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar ook naar andere belangrijke gegevens.

Waar we voor gaan

Wij zijn de partner van ondernemers in het organiseren en realiseren van een persoonlijke en zakelijke stabiele financiële toekomst. Dit doen wij op een pro-actieve en pragmatische manier, waardoor onze dienstverlening betaalbaar is, en bereikbaar voor alle soorten ondernemers en organisaties.

We ondersteunen bij het maken van een realistisch plan, dit vinden wij belangrijk. Om de doelen in het plan te behalen, evalueren we voortgang op regelmatige basis.

Gewoon eens praten?

Wil jij weten of er voor jou mogelijkheden zijn binnen ons team? Voor nu of in de toekomst? Bel dan ons algemene nummer en vraag naar Arie Langstraat.

Wat kunnen wij voor u doen?

Weten hoe wij dat aanpakken en welk tarief daarvoor geldt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Financiële check. kosteloos.

2 x per maand geven wij een kosteloze financiële check weg. Wilt u weten of er deze maand nog ruimte is, of wilt u meer weten?

Onze klanten

Wij zijn er voor bedrijven en organisaties in zorg, dienstverlening, (detail)handel en horeca & vrije tijd.