Uw onderneming. Uw toekomst.
Bij AGS bent u aan het juiste adres.

Kosteloze financiële check of bel: 0172-427050

Ons bedrijf

We zijn een Administratie- en belastingadvieskantoor in Alphen aan den Rijn.  We kennen al onze klanten persoonlijk, richten ons op de ondernemer en bieden een brede financiële dienstverlening dat zich kenmerkt door service. We houden van pragmatisch en efficiënt werken en dat vertaalt zich ook in vriendelijke tarieven.

Onze klanten

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen bij ons terecht voor administratieve ondersteuning en belastingadvies. Onze klantenkring is werkzaam in uiteenlopende branches, met of zonder personeel.

Onze kijk op samenwerken

Ondernemers en organisaties hebben baat bij het bouwen van een stevig fundament, zodat kan worden gewerkt aan het realiseren van financiële doelen. Dit doen wij door pro-actief te zijn, een soepele samenwerking met één vast aanspreekpunt, en door naar meer te kijken dan alleen cijfers.

We houden van verbinding en laagdrempelig contact en vertrouwen op de uitgebreide kennis en ervaring van onze adviseurs die uitsluitend werken met bewezen methodes, partners en hulpmiddelen.

Waar we voor gaan

Wij zijn de partner van ondernemers in het organiseren en realiseren van een persoonlijke en zakelijke stabiele financiële toekomst. Dit doen wij op een pro-actieve en pragmatische manier, waardoor onze dienstverlening betaalbaar is, en bereikbaar voor alle soorten ondernemers en organisaties.

We ondersteunen bij het maken van een realistisch plan, dit vinden wij belangrijk. Om de doelen in het plan te behalen, evalueren we voortgang op regelmatige basis.

We begeleiden ondernemers door te adviseren en te informeren over het maximaal haalbare op het gebied van belastingen, regelgeving en rechtsvormen. We helpen met het inrichten van de administratie en de keuze voor een van de vele online boekhoudpakketten.

We bieden tevens de mogelijkheid om de diverse uitvoerende taken op het gebied van het bijhouden van administraties, salaris- en personeelsadministratie, uit handen te nemen.

Hoe staat u ervoor?

Wilt u weten hoe u ervoor staat? Qua persoonlijke en zakelijke financiën? Vraag dan een financiële check aan. Maak op deze manier kennis met onze persoonlijke en pragmatische aanpak.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Weten hoe wij dat aanpakken en welk tarief daarvoor geldt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Financiële check. kosteloos.

2 x per maand geven wij een kosteloze financiële check weg. Wilt u weten of er deze maand nog ruimte is, of wilt u meer weten?

Onze klanten

Wij zijn er voor bedrijven in Facility, Vastgoed, ICT, bouw, dienstverlening, handel & productie.