Uw onderneming. Uw toekomst.
Bij AGS bent u aan het juiste adres.

Kosteloze financiële check of bel: 0172-427050

Vacature ambitieuze administratief medewerker/ boekhouder

AGS is de partner van ondernemers in het organiseren en realiseren van een persoonlijke en zakelijke stabiele financiële toekomst. We zijn er dus in eerste instantie voor de ondernemer.

Daarnaast helpen wij de ondernemer door zijn of haar onderneming of organisatie te helpen met advies over het maximaal haalbare op juridisch vlak, HR-vlak en belastingen. Tevens helpen wij de onderneming door het bijhouden van de administratie, salaris- en personeelsadministratie en het verzorgen van belastingaangiftes.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB-bedrijven. We werken in een hecht en gezellig team en de samenwerking met klant kenmerkt zich door informeel contact en meedenken met de ondernemers.

Onze visie slaat aan bij onze klanten en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding voor ons team. We hebben ambitieuze plannen en dus zoeken wij een:

Ambitieuze administratief medewerker/ boekhouder

Jouw functie

Samen met de collega’s van ons fijne team ben je bezig met het invoeren en controleren van administraties en eventueel het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften.

Je vind het leuk om contact te hebben met onze klanten, je hebt ambitie en je neemt de uitdaging aan om ons kantoor te helpen om verder te groeien.

AGS biedt

Een afwisselende baan in een gezellig en  betrokken team in een ambitieuze organisatie met korte lijnen. Afhankelijk van jouw eigen wensen maken we een opleidings- en begeleidingsplan zodat je kunt groeien in het vak, zelfs tot assistent accountant!

Verder hebben wij een paar keer per jaar een personeelsuitje, organiseren we een jaarlijkse borrel/ kennismoment met onze klanten, bestellen we zo nu en dan een lekkere lunch met zijn allen en organiseren wij een aantal keren per jaar een workshop, waarbij interessante sprekers ons inspiratie bieden om onszelf te kunnen verbeteren.

Je kennis en ervaring:

Je hebt:

    • ervaring met het invoeren/verwerken van administraties,
    • ervaring met één of meerdere online boekhoudpakketten. (Bij voorkeur Exact Online).

Jij:

  • bent klantgericht en dienstverlenend
  • vind klantencontact leuk
  • gaat voor het succes van onze klanten
  • bent nauwgezet
  • bent een teamspeler
  • bent 32/40 uur per week beschikbaar

Informatie en sollicitatie

Wil je meer weten over de functie, kennismaken of solliciteren? Neem dan contact op met Arie Langstraat via info@agsadministraties.nl

Open sollicitatie

Heb je interesse om bij ons te werken, maar dan in een andere functie? Het staat je natuurlijk vrij om een open sollicitatie in te sturen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Weten hoe wij dat aanpakken en welk tarief daarvoor geldt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Financiële check. kosteloos.

2 x per maand geven wij een kosteloze financiële check weg. Wilt u weten of er deze maand nog ruimte is, of wilt u meer weten?

Onze klanten

Wij zijn er voor bedrijven en organisaties in zorg, dienstverlening, (detail)handel en horeca & vrije tijd.