Uw onderneming. Uw toekomst.
Bij AGS bent u aan het juiste adres.

Kosteloze financiële check of bel: 0172-427050

Vacature Vacature Assistent Accountant

AGS is de partner van ondernemers in het organiseren en realiseren van een persoonlijke en zakelijke stabiele financiële toekomst. We zijn er dus in eerste instantie voor de ondernemer.

Daarnaast helpen wij de ondernemer door zijn of haar onderneming of organisatie te helpen met advies over het maximaal haalbare op juridisch vlak, HR-vlak en belastingen. Tevens helpen wij de onderneming door het bijhouden van de administratie, salaris- en personeelsadministratie en het verzorgen van belastingaangiftes.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB-bedrijven. We werken in een hecht en gezellig team en de samenwerking met klant kenmerkt zich door informeel contact en meedenken met de ondernemers.

Onze visie slaat aan bij onze klanten en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding voor ons team. We hebben ambitieuze plannen en dus zoeken wij een:

Assistent Accountant

Jouw functie

Samen met het team werk je aan het behalen van resultaten voor onze klanten. Dit doe je op een pragmatische en kwalitatieve manier. In de praktijk betekent dit dat jij regelmatig en tijdig contact hebt met klanten en hen op een prettige maar doortastende manier overtuigt in wat het beste is voor hun organisatie.
Je durft jezelf te laten zien, je hebt ambitie en vindt het leuk om ons kantoor te helpen groeien.
Naast het klantencontact ben je bezig met het invoeren en controleren van administraties en het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Jouw kennis van salarisverwerking is een pré.

AGS biedt

Een afwisselende baan in een gezellig en betrokken team in een ambitieuze organisatie met korte lijnen. Afhankelijk van jouw eigen wensen maken we een opleidings- en begeleidingsplan zodat je kunt groeien in het vak, zelfs tot assistent accountant!

Verder hebben wij een paar keer per jaar een personeelsuitje, organiseren we een jaarlijkse borrel/ kennismoment met onze klanten, bestellen we zo nu en dan een lekkere lunch met zijn allen en organiseren wij een aantal keren per jaar een workshop, waarbij interessante sprekers ons inspiratie bieden om onszelf te kunnen verbeteren.

Je kennis en ervaring:

Je hebt:

  • Ervaring in de accountancy (samenstelpraktijk)
  • MBO-niveau
  • Ervaring met huidige (online) boekhoudpakketten

Jij:

  • bent klantgericht en dienstverlenend,
  • gaat voor het succes van onze klanten,
  • bent communicatief sterk,
  • bent nauwgezet,
  • bent een teamspeler,
  • bent 24, 32 of 40 uur per week beschikbaar,
  • durft jezelf te laten zien.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer weten over de functie, kennismaken of solliciteren? Neem dan contact op met Arie Langstraat via info@agsadministraties.nl

Open sollicitatie

Heb je interesse om bij ons te werken, maar dan in een andere functie? Het staat je natuurlijk vrij om een open sollicitatie in te sturen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Weten hoe wij dat aanpakken en welk tarief daarvoor geldt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Financiële check. kosteloos.

2 x per maand geven wij een kosteloze financiële check weg. Wilt u weten of er deze maand nog ruimte is, of wilt u meer weten?

Onze klanten

Wij zijn er voor bedrijven en organisaties in zorg, dienstverlening, (detail)handel en horeca & vrije tijd.