Hoe kijkt u naar de onze huidige economische situatie? Wellicht met een lichte vrees voor de nabije toekomst? Een stagnerende/krimpende economie en consumentenprijzen die de pan uitrijzen. We zitten nu éénmaal in lastigere tijden en dat zal in 2023 niet echt veel veranderen. Voor het vierde kwartaal van 2022 en het eerste van 2023 wordt een lichte krimp van de economie verwacht.

Lastige economische tijden vragen om praktische oplossingen

Als ondernemer bent u ook een consument en krijgt u met stijgende energie- en grondstofprijzen te maken. Hoge inflatie over een langere periode holt de koopkracht van huishoudens uit en kan ten koste van de winst van uw bedrijf gaan. Als ondernemer voelt u de gevolgen van de inflatie net zoals de consument. Hogere energierekeningen van uw pand bijvoorbeeld. Vaste lasten die stijgen. Heeft u misschien ook het gevoel dat uw bedrijf stagneert door de economische teruggang? Heeft u voldoende zicht op uw financiën en administratie? Kunt u de vinger op de zere plek(ken) leggen? Als u daarover twijfelt, is een financiële check door AGS wellicht een goed idee.

Toekomstplan

Ondernemers en organisaties hebben baat bij het bouwen van een stevig fundament voor het realiseren van financiële doelen. Het maakt de onderneming of organisatie veerkrachtiger en productiever. Juist in een afkoelende economie. Praktische externe hulp op het gebied van het voeren van administraties, personeeladministraties en het opstellen van jaarrekeningen zoals wij als AGS voor ondernemers doen geeft rust en zicht op je financiële situatie. Daarbij heeft u minder personeelskosten. Uitbesteden geeft meer voordelen dan u denkt. Wij maken samen met u een toekomstplan, kijken vooruit, zijn proactief en kijken verder dan uw cijfers. We houden de huidige en toekomstige economische situatie goed in de gaten en stemmen uw toekomstplan daarop af.

Korte versus lange termijn doelen

Hoe creëer ik een financieel stabiele toekomst in een tijd van economische teruggang en inflatie? Hoe stel ik de juiste financiële doelstellingen? Zijn mijn financiële doelen realistisch? Het is van belang dat u goed kijkt naar de korte en lange termijn van uw financiële doelstellingen. Wij kunnen u helpen om dit smart te maken. Wij maken een korte en lange termijn planning wat u helpt om meer financieel stabiel in deze onzekere tijden te blijven.

Continuïteit kwalitatieve uitvoering

Het is prettig om uw focus op de productiviteit van uw bedrijf te houden. Administratie bijhouden, belastingzaken doen, regelgeving toepassen etc. zijn uitvoerende taken die erbij horen, maar is vaak ook een vervelende factor. Dit neemt een administratie- en belastingkantoor – AGS voor ondernemers – deels of helemaal uit handen. We helpen met het inrichten van de administratie en de keuze uit verschillende online boekhoudpakketten. Of wij doen alle uitvoerende taken op het gebied van het bijhouden van administraties, salaris- en personeelsadministratie voor u. De investering verdient u terug door het winnen van tijd, minder personeel en geen zorgen over de kwaliteit. Het waarborgt de continuïteit van een kwalitatieve uitvoering. In een periode van economische teruggang een rustgevende gedachte.

Meer weten over onze financiële diensten?

Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op (0172) 427055. Bij AGS bent u aan het juiste adres. Uw onderneming. Uw toekomst.