Dinsdag 30 mei om 13:30 organiseert AGS een webinar over pensioen en vermogen voor ondernemers. Veel ondernemers weten namelijk niet precies waar zij staan op dat gebied. Met welke leeftijd kan ik stoppen met werken? Welk bestedingsniveau heb ik dan? Wanneer heb ik mijn doel bereikt? Dit zijn vragen waar de meeste ondernemers niet direct een antwoord op kunnen geven.

Plan

In het webinar zal Arie Langstraat, de eigenaar/ directeur van AGS Administraties uiteenzetten hoe je antwoorden kunt krijgen op deze vragen en hoe je ervoor zorgt dat je heldere verwachtingen krijgt over je pensioen. Dat is geen overbodige luxe, zeker in een rap veranderende wereld.  Zet 30 mei dus in je agenda.

Link naar het webinar

Je kunt onderstaande link gebruiken om je aan te melden bij het webinar. Vooraf registreren is niet nodig.